La teva privadesa i seguretat són importants per a nosaltres. A continuació us expliquem quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T'animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les dades personals en aquesta web.

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Domingo Roig Ferré SL ha adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Domingo Roig Ferré, S.L.
Nom comercial: Domingo Roig Ferré SL
NIF/CIF: B43007665
Direcció: Antiga Crta.Freginals Km.0,6, Amposta, 43870
Correu electrònic: [email protected]

A efectes del previst al Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d'"Usuaris de la web i subscriptors".

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure's o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de què és responsable Domingo Roig Ferré SL. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com ara la vostra adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Domingo Roig Ferré SL, només com es descriu a l'avís legal i la present política de privadesa.

A Domingo Roig Ferré SL hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de contacte: Sol·licitem les dades personals següents: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris de butanofacil.com. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo a la política de galetes.
 • Per gestionar les xarxes socials. Domingo Roig Ferré SL pot tenir presència a xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de butanofacil.com, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions dús, polítiques de privadesa i normatives daccés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per lusuari de Domingo Roig Ferré SL. Tractarà les dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de Domingo Roig Ferré SL. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre que es mantingui la relació contractual, no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat i no hagin d'eliminar-se per ser necessàries per al compliment d'una obligació legal, per a la formulació, exercici i defensa de reclamacions, o quan es en requereixi la conservació per possibilitar l'aplicació d'algun benefici, descompte o avantatge promocional per al client.

En cas que l'usuari que el seu consentiment al tractament de les seves dades o exerciti els drets de cancel·lació o supressió, les dades personals es conservaran bloquejades a disposició de l'Administració de Justícia durant els terminis establerts legalment per atendre les possibles responsabilitats nascudes del tractament dels mateixos.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Podran ser dirigits o cedits a les empreses del grup o que col·laboren habitualment amb la Domingo Roig Ferré, S.L. per a fins promocionals o per enviar comunicacions relatives als serveis prestats per les entitats dins de les empreses del grup, que es considerin que puguin ser del seu interès.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal del qual és el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google").

Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar a Domingo Roig Ferré SL a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús de https://butanofacil.com (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Domingo Roig Ferré SL estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

L'Usuari i/o Client podrà exercitar qualsevol dels drets informats al paràgraf anterior, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic indicant el dret que exercita dirigit a Domingo Roig Ferré SL adreça [email protected], o bé mitjançant l'enviament d'una carta signada adreçada a Domingo Roig Ferré SL, Antiga Crta.Freginals Km.0,6, Amposta, 43870, adjuntant en ambdós casos una còpia del DNI, NIE o passaport i la documentació que, si escau, fonamenti la petició.

S'informa a l'Usuari i/o al Client que pot dirigir qualsevol tipus de reclamació en matèria de protecció de dades personals a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es, Autoritat de Control de l'Estat espanyol.

Seguretat

Domingo Roig Ferré, SL, ha adoptat les mesures físiques, tècniques i de gestions necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, a fi d'evitar, en la mesura del que possible i sempre segons l'estat de la tècnica, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Propietat legal i copyright. Limitació de responsabilitat.

 1. Propietat legal i copyright

Aquesta web i el seu contingut és propietat de Domingo Roig Ferré, S.L.. Llevat d'autorització prèvia, expressa i per escrit es prohibeix qualsevol transmissió, cessió, venda, lloguer i/o exposició pública d'aquesta web o qualsevol part de la mateixa.

El visitant admet i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualssevol altres elements inclosos a la web són propietat de Domingo Roig Ferré, S.L., i/o de tercers. Tret que no es determini expressament el contrari, en cap cas la consulta de la web implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d'aquests drets.

Domingo Roig Ferré, S.L., permet als visitants utilitzar, visualitzar, imprimir, descarregar i guardar els continguts i/o els elements inclosos al web exclusivament per a ús personal, privat i no lucratiu; sempre que se'n mostri l'origen i/o l'autor i que, si s'escau, aparegui el símbol del copyright i/o notes de propietat industrial dels seus titulars. Està totalment prohibit l'ús d'aquests elements, la seva reproducció, comunicació i/o distribució amb finalitats lucratives, així com la seva modificació o alteració. Serà imprescindible disposar del consentiment previ per escrit del titular dels drets per a qualsevol altre ús dels expressament permesos.

En aquesta web es poden publicar eventualment continguts aportats per terceres persones o empreses, Domingo Roig Ferré, SL, no respon de la veracitat i exactitud dels mateixos, quedant exempta de qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que en facin ús .

Domingo Roig Ferré, S.L., es reserva el dret de modificar el contingut de la web sense avís previ i sense cap tipus de limitació.

 1. Exclusió de responsabilitat pel funcionament de la web

 

Domingo Roig Ferré, S.L., declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la manca de disponibilitat i/o continuïtat d'aquesta web i dels serveis que s'hi ofereixen.

Domingo Roig Ferré, S.L., no garanteix l'absència de virus ni d'altres elements a la web que puguin produir alteracions al sistema informàtic. Domingo Roig Ferré, S.L., declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que en faci ús i tingués perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole.

Domingo Roig Ferré, S.L., declina qualsevol responsabilitat pels serveis que eventualment poguessin prestar-se a la web per part de tercers.

 1. Exclusió de responsabilitat en relació amb els links

El Portal posa a disposició dels Usuaris dispositius tècnics denllaç, que permeten als Usuaris accedir a llocs i pàgines Web pertanyents a i/o gestionats per tercers. La instal·lació d'aquests enllaços al Portal té per únic objecte facilitar als usuaris la cerca de continguts i serveis disponibles a Internet, així com l'accés a la informació.

L'establiment de l'enllaç no implica l'existència de cap relació entre Domingo Roig Ferré, SL, i el propietari de la pàgina web enllaçada, com tampoc l'acceptació i aprovació per part de Domingo Roig Ferré, SL, dels seus continguts i/o serveis, sent el seu propietari l'únic responsable dels mateixos.

L'Usuari, per tant, ha d'extremar la prudència en la valoració i la utilització de la informació, els continguts i els serveis existents als portals enllaçats.

Com que Domingo Roig Ferré, SL, no té cap control sobre les pàgines enllaçades a través dels vincles que s'incorporen al Portal, l'Usuari reconeix i accepta que Domingo Roig Ferré, SL, no assumeix cap responsabilitat pel contingut ni per els serveis als quals l'Usuari pugui accedir a aquestes pàgines ni per qualsevol contingut, productes, serveis, publicitat, ni qualsevol altre material disponible en aquestes pàgines.

Domingo Roig Ferré, S.L., tampoc no es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats; l'actualització de la informació, continguts i serveis existents als llocs que es trobin enllaçats; la prestació o transmissió de la informació, continguts i serveis existents als llocs enllaçats i la qualitat, fiabilitat, licitud i utilitat de la informació, continguts i serveis existents als llocs enllaçats.

Domingo Roig Ferré, S.L., suprimirà els enllaços a aquells webs que no compleixin la legislació aplicable i/o lesionin els drets de tercers, ja sigui perquè ho consideri oportú o bé perquè li sigui requerit per ordre judicial o administrativa. Domingo Roig Ferré, S.L., renuncia qualsevol responsabilitat pels danys que puguin causar terceres persones mitjançant intromissions no autoritzades, alienes al control de Domingo Roig Ferré, S.L.

Si creu que qualsevol contingut i/o informació d'aquesta web vulnera un dret legítim o la legalitat vigent no dubti en contactar amb nosaltres perquè es puguin prendre les mesures apropiades:

Domingo Roig Ferré, S.L..
N.I.F: B43007665
Antiga Crta.Freginals Km.0,6
43870 Amposta
TARRAGONA

Es fa constar que aquest lloc web no està dirigit especialment a menors d'edat.

Domingo Roig Ferré, S.L., es reserva el dret d'exercir les accions que estiguin disponibles en dret per reclamar les responsabilitats originades com a conseqüència de la vulneració de qualsevol de les disposicions d'aquest Avís legal i condicions generals d'ús del visitant.

Llei aplicable. Jutjats i Tribunals competents

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la legislació i la jurisdicció espanyoles.